Wasmachine/wasdroger reparatie

Holland Witgoed heeft jarenlange ervaring in het repareren van wasmachines en wasdrogers. Als uw wasmachine of wasdroger niet meer naar behoren werkt is een snelle en vakkundige wasmachine of wasdroger reparatie erg belangrijk. De was stapelt zich immers snel op ongeacht of u nu alleen woont of de was moet doen van een heel gezin. En om alles nu met de hand te gaan wassen is ook weer zoiets. Gaat uw wasmachine of wasdroger kapot dan komt dat altijd ongelegen. Gelukkig kunt u bouwen op Holland Witgoed Reparatie voor uw wasmachine/wasdroger reparatie in Amsterdam. Bovendien voeren wij tevens wasmachine/wasdroger reparaties uit in Utrecht, Almere, Beverwijk, Heemskerk, Haarlem, Castricum en Zaandam.

Bel gerust direct voor het maken van een afspraak: 06-41679759

Garantie op wasmachine/wasdrogers reparatie

Een groot voordeel van Holland Witgoed Reparatie is dat u altijd garantie krijgt op onze wasmachine/wasdroger reparaties. Dat betekent dus een extra zekerheid voor u als u kiest voor Holland Witgoed Reparatie. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in wasmachine en reparatie. Ook voor het repareren van uw wasdroger staan wij graag tot uw dienst. Wij staan voor u klaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur. Moet u dus overdag werken dan kunnen wij ook voordat u moet werken langskomen of juist in de avond.

Hoe gaan wij te werk bij uw wasmachine/wasdroger reparatie?

Als u ons belt en het probleem uitlegt, kunnen wij vaak al een inschatting maken van wat er aan de hand is. Wij komen vervolgens bij u langs en onderzoeken uw wasmachine of wasdroger. Aan de hand van dit onderzoek maken wij een kostenplaatje. De wasmachine of wasdroger reparatie kunnen wij ter plekke uitvoeren, want onze monteur neemt alle benodigde gereedschappen en onderdelen mee. Wilt u de wasmachine of wasdorger reparatie liever een andere keer laten uitvoeren dan kan dat ook. In dat geval betaalt u alleen de onderzoekskosten die €25,- bedragen.

Kosten wasmachine/wasdroger reparatie

Wilt u de hulp inschakelen van Holland Witgoed Reparatie? Dan betaalt u geen voorrijkosten! U betaalt enkel de onderzoekskosten van €25,- en de uiteindelijke kosten voor het repareren van uw wasmachine en/of wasdroger.