Holland Witgoed Reparatie Service

Voor al uw reparatie en onderhoud van wasmachines en wasdrogers.

We kennen allemaal het probleem… De wasmachine of wasdroger is stuk of werkt niet meer naar behoren. In dat geval kunt u bouwen en vertrouwen op de service en expertise van Holland Witgoed Reparatie. Bij ons geen lange wachtrijen maar binnen 24 uur is uw wasmachine en/of wasdroger weer terug in gebruik. Ook betaald u bij ons GEEN VOORRIJKOSTEN! U krijgt bij Holland Witgoed Reparatie altijd garantie op onze reparaties wat een extra zekerheid voor u betekent.

U wenst niet direct uw wasmachine of wasdroger te laten repareren? Ook dat is geen enkel probleem bij ons, u betaalt dan alleen onderzoekskosten voor het onderzoeken van uw wasmachine of -droger voor slechts €25,-

Neem gerust direct contact met ons op: 06-41679759

Let op: wij repareren geen lagers.

Werkwijze

Holland Witgoed Reparatie Service gaat als volgt te werk:

  • De monteur komt eerst bij u thuis om het probleem te constateren.
  • Hierna geeft onze vakkundige monteur u een kostenindicatie om het apparaat direct te maken.
  • U beslist dan uiteraard zelf of de monteur het apparaat ter plekke mag repareren. Onze monteurs nemen namelijk altijd de onderdelen mee die nodig zijn om uw wasmachine of wasdroger te kunnen repareren.
  • Wenst u de reparatie uit te stellen omdat u het op dat moment niet kunt missen of uitkomt? Geen probleem bij Holland Witgoed Reparatie! Dan betaalt u slechts €25,- onderzoekskosten.

Door maar liefst meer dan 30 jaar ervaring in reparatie en onderhoud van witgoed en apparatuur bieden wij u de best mogelijke en haalbare service, onderhoud en/of reparatie aan voor uw wasmachine of wasdroger.

 

Werkgebied Holland Witgoed Reparatie Service

Wij van Holland Witgoed Reparatie Service voeren onze werkzaamheden uit in Amsterdam, Utrecht, Almere , Beverwijk, Heemskerk, Haarlem, Castricum en Zaandam.